Veřejná zakázka: Zajištění servisu a oprav služebních vozidel ČIŽP

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 8357
Systémové číslo: P17V00001602
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2017-027412
Datum zahájení: 10.10.2017
Nabídku podat do: 06.11.2017 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Zajištění servisu a oprav služebních vozidel ČIŽP
  • Druh veřejné zakázky: Služby
  • Zakázka je dělena na části (v rámci jednoho zadávacího řízení)

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 1 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel značky Škoda Oblastního inspektorátu ČIŽP v Českých Budějovicích“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel značky Škoda dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1A zadávací dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 2 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek Oblastního inspektorátu ČIŽP v Českých Budějovicích“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1B zadávací dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 3 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel značky Škoda Oblastního inspektorátu ČIŽP v Plzni“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel značky Škoda dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1C zadávací dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 4 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek Oblastního inspektorátu ČIŽP v Plzni“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1D zadávací dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 5 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel značky Škoda Oblastního inspektorátu ČIŽP v Ostravě“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel značky Škoda dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1E zadávací dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 6 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek Oblastního inspektorátu ČIŽP v Ostravě“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1F zadávací dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 7 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek pobočky ČIŽP v Karlových Varech“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1G zadávací dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 8 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel značky Škoda Oblastního inspektorátu ČIŽP v Ústí nad Labem“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel značky Škoda dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1H zadávací dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 9 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek Oblastního inspektorátu ČIŽP v Ústí nad Labem“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1CH zadávací dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 10 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel značky Škoda Oblastního inspektorátu ČIŽP v Olomouci“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel značky Škoda dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1I zadávací dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 11 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek Oblastního inspektorátu ČIŽP v Olomouci“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1J zadávací dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 12 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel značky Škoda Oblastního inspektorátu ČIŽP v Havlíčkově Brodě“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel značky Škoda dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1K zadávací dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 13 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek Oblastního inspektorátu ČIŽP v Havlíčkově Brodě“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1L zadávací dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 14 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel značky Škoda Oblastního inspektorátu ČIŽP v Brně“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel značky Škoda dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1M zadávací dokumentace.
Předmětem plnění veřejné zakázky v části 15 „Zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek ředitelství ČIŽP“ je zajištění servisu a oprav služebních vozidel ostatních značek dle podrobné specifikace předmětu plnění této části veřejné zakázky uvedené v příloze č. 1N zadávací dokumentace.

Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky pomocí CPV Kódů:
Název: CPV kód:
Opravy a údržba automobilů 50112000-3
Opravy karosérií vozidel 50112110-7
Údržba a péče o automobily 50112200-5
Výměny skel automobilů 50112120-0

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 5 440 471 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Česká republika – Česká inspekce životního prostředí
  • IČO: 41693205
  • Poštovní adresa:
    Na Břehu 267/1a
    190 00 Praha 9
  • Název odboru: ředitelství

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://ezak.mzp.cz)

Kontakt

Části veřejné zakázky

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy