Veřejná zakázka: Část 2

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zrušeno (v archivu)
Zakázka/soutěž byla zrušena.
DBID: 6594
Jedná se o část veřejné zakázky: Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků pro potřeby AOPK ČR a jejích regionálních pracovišť

Název a popis předmětu

  • Název: Část 2
  • Zakázka na rámcovou dohodu.

Stručný popis předmětu:
Předmětem této části veřejné zakázky jsou opakující se dodávky osobních ochranných pracovních prostředků (dále také „OOPP“) pro zadavatele po dobu maximálně 48 měsíců ode dne uzavření rámcové dohody 2. Předmětem dodávek budou OOPP uvedené v příloze č.1 rámcové dohody 2 – specifikace zboží.

Dle rámcové dohody 2 zadavatel předpokládá první objednávku OOPP většího rozsahu (v řádech set ks) s dodací lhůtou 6 měsíců. Posléze zadavatel předpokládá objednávky menšího rozsahu (v řádech jednotek až desítek ks) s dodací lhůtou 6 měsíců. Zadavatel zároveň v rámcové dohodě stanoví povinnost vítězného dodavatele vytvořit skladové zásoby specifikované v rámcové dohodě 2 (a povinnost tyto skladové zásoby průběžně doplňovat), a to pro účely pokrytí aktuálních potřeb zadavatele. S ohledem na alokaci jednotlivých pracovišť zadavatele v rámci celé ČR předpokládá zadavatel dle rámcové dohody 2 vystavování individuálních objednávek ze strany jednotlivých pracovišť zadavatele. Podrobnosti stanoví rámcová dohoda 2.


Předpokládaná hodnota

  • 2 075 000 Kč bez DPH

Položky předmětu

Hodnocení nabídek

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Seznam účastníků