Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Aktualizace vrstvy mapování biotopů v roce 2016
Odesílatel Světlana Šmídová
Organizace odesílatele Česká republika - Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky [IČO: 62933591]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 25.02.2016 09:51:26
Předmět Re: Žádost o poskytnutí dodatečných informací

Dotaz, o kterém hovoříte, byl vložen znovu - i se zněním dotazu. Týkal se hlavně Celní správy - její potvrzení už není požadováno.
Neexistence nedoplatků na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění se prokazuje čestným prohlášením - je to stanoveno citovaným paragrafem ZVZ.
§ 53 odst. 3 zákona taktéž stanoví, že platby u FÚ, sociálního zabezpečení, výpis z RT a výpis z živnostenského rejstříku je třeba doložit. Zde čestné prohlášení nepostačuje. Doklady musíte mít již k datu podání nabídky, do nabídky je naskenujete a poté je v originále nebo ověřené kopii bude dokládat jen vítěz příslušné části.
Čestné prohlášení na neexistenci nedoplatků na spotřební dani stačí stručně, vlastními slovy: prohlašuji, že nemám nedoplatek na.....
Pro úplnost uvádím, že základní kvalifikační předpoklady se navýšily o písmeno l), tak abyste na to nezapomněli.

Pro úplnost přikládám znění § 53 ZVZ


Přílohy
- 53.docx (12.29 KB)

Původní zpráva

Datum 25.02.2016 08:28:26
Předmět Žádost o poskytnutí dodatečných informací

Dobrý den, prosím o odpověď k následujícím dvěma otázkám.

1) Hned u první zveřejněné odpovědi ze dne 16.2. se nezobrazil dotaz tázajícího. Odpověď zde byla tato: "Ano, potvrzuji. Neexistence nedoplatku na zdravotním pojištění se v souladu s § 53 odst. 3 písem. d) zákona 137/2006 Sb. prokazuje čestným prohlášením, potvrzení Celní zprávy se nepřikládá vůbec."
To je nejednoznačné a rád bych se tedy zeptal pro upřesnění, zda neexistence nedoplatku na zdrav. pojištění stačí doložit v nabídce POUZE jako čestné prohlášní v rámci zákl. kvalif. předpokladů, anebo je zároveň nutné doložit i dokument z pojišťovny?
Jak je to prosím u ostatních úřadů - FÚ, OSSZ, výpis z trestního rejstříku a ŽÚ? Je nutné vše doložit konkrétním dokumentem, nebo stačí čestné prohlášení? Děkuji.

2) Neexistence nedoplatků u Finanční správy je nyní nutné doplnit i čestným prohlášením týkajícím se spotřební daně. Tento požadavek je letos nově zaveden. Jak má prosím takové prohlášení zhruba vypadat?

Děkuji za odpovědi.


Přílohy
cert.pfx (6.53 KB)