Veřejná zakázka: Film pro Dům přírody Žďárských vrchů

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 8652
Systémové číslo: P17V00001897
Datum zahájení: 03.01.2018
Nabídku podat do: 23.01.2018 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Film pro Dům přírody Žďárských vrchů
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky „Film pro Dům přírody Žďárských vrchů“ je výroba originálního a dynamického zvukového obrazového záznamu 3D a 2D pořadu s originální hudbou, který se musí vyhnout klasickému vlastivědnému a popisnému přístupu. Film bude používán v návštěvnickém středisku Dům přírody Žďárských vrchů, které bude vybudováno v chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy v lokalitě Krátká. Bude promítán v promítacím sálu s kapacitou 33 diváků v pravidelných smyčkách.
Cílem filmového 3D a 2D pořadu je poutavě přiblížit návštěvníkovi všech věkových kategorií proměny krajiny Žďárských vrchů, které by měly pojmout všechny složky přírodního prostředí pro území typické (reliéf, voda, sídla, stezky, lesy, bezlesí, …). Expozice bude rozdělena do třech časových úseků. Důležitým momentem je zdůraznění vlivu člověka na krajinu a přírodu v průřezu 4 ročních období a péči o ni.
Speciální důraz bude kladen na ukázání jevů a míst, která nejsou přístupná z důvodu ochrany přírody s využitím animace, speciálních efektů a detaily zvláště chráněných a ohrožených rostlin a živočichů. Hlavním průvodcem bude maskot Domu přírody – skorec vodní. Divák musí být filmem okouzlen a emocionálně zasažen vizuální a zvukovou složkou.
V rámci tvorby filmu vzniknou krátké videozáznamy (10), které budou zachycovat vybrané geologické a geomorfologické lokality s odborným komentářem specialisty a budou umístěny v expozici a na webových stránkách AOPK ČR.

Projekt je spolufinancován z Evropského fondu pro regionální rozvoj a Státního fondu životního prostředí v rámci Operačního programu Životní prostředí jako součást akce Dům přírody Žďárských vrchů.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: zadáváno v e-tržišti
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 500 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Česká republika - Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky
  • IČO: 62933591
  • Poštovní adresa:
    Kaplanova 1931/1
    148 00 Praha 11
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 490882

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Zadávání veřejné zakázky realizováno v jiném systému.

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky