Veřejná zakázka: Pořízení podnikové licence na software Esri

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 4340
Systémové číslo: P16V00000373
Dle zákona: č. 137/2006 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: 527030
Počátek běhu lhůt: 02.03.2016
Nabídku podat do: 19.04.2016 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Pořízení podnikové licence na software Esri
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky včetně služeb – dodání podnikové multilicence pro časové období od 1. 7. 2016 do 30. 6. 2019, která poskytne zadavateli právo na neomezené využití dále specifikovaného software Esri, dat, webových služeb a dokumentace, včetně údržby předmětného software, spočívající v poskytnutí všech výrobcem nabízených oprav a upgradů software a technické podpory v rozsahu nezbytném pro zprovoznění a udržení správné funkce licencovaného software. Součástí zakázky je též zpřístupnění instalačních souborů a technické dokumentace předmětného software. V případě, že je technická dokumentace k dispozici pouze v analogové formě, pak se požaduje dodání minimálně tří sad dokumentací. ČGS bude mít právo užívat nainstalovaný software i po skončení smluvního období.
Cílem zakázky je zajištění software pro provozování Geologického informačního systému ČGS (GeoIS). Technologie bude sloužit k pořizování a komplexnímu zpracování dat, zpřístupňování webových služeb a aplikací České geologické služby, tím i zkvalitňování a zefektivňování výkonu státní geologické služby, zajištění plnění zákonných povinností a řešení českých i zahraničních projektů.
Požaduje se poskytnutí licencí software pro neomezený počet uživatelů (podnikovou licenci), přičemž software bude provozován výhradně na výpočetní technice v majetku ČGS, pro následující produkty:
(a) ArcGIS for Desktop produkty v licenčních úrovních Basic (dříve ArcView), Standard (dříve ArcEditor) a Advanced (dříve Arclnfo), single and concurrent use,
(b) ArcGIS for Desktop Extensions: ArcGIS 3D Analyst, ArcGIS Spatial Analyst, ArcGIS Network Analyst, ArcGIS Geostatistical Analyst, ArcGIS Publisher, Maplex for ArcGIS, ArcGIS Workflow Manager, ArcGIS Data Reviewer, ArcGIS Schematics, (Single and Concurrent Use)
(c) ArcGIS for Server produkty: ArcGIS for Server Basic Enterprise, ArcGIS for Server Standard Enterprise; ArcGIS for Server Advanced Enterprise
(d) ArcGIS for Server Extensions: ArcGIS 3D Analyst, ArcGIS Geostatistical Analyst, ArcGIS Spatial Analyst, ArcGIS Network Analyst, ArcGIS Workflow Manager, Data Reviewer, ArcGIS Schematics, Image, ArcGIS GeoEvent
(e) Esri Production Mapping.
Dále se požaduje poskytnutí licencí pro následující produkty ve specifikovaném minimálním rozsahu:
(f) ArcGIS for Desktop Extensions: Data Interoperability 1 ks
(g) ArcGIS for Server Extensions: Data Interoperability 1 ks
(h) ArcGIS for INSPIRE: 1 ks
(2) Součástí dodávky bude také subskripce Esri Developer Network (EDN) 1 ks, a přístup k ArcGIS Online pro počet uživatelů, odpovídající počtu užívaných licencí ArcGIS for Desktop.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 9 300 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Česká geologická služba
  • IČO: 00025798
  • Poštovní adresa:
    Klárov 131/3
    118 21 Praha 1
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 492863

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Česká geologická služba
Podatelna
Klárov 131/3
118 21 Praha 1

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky