Veřejná zakázka: Oprava havarijního stavu hráze rybníka Mlýnský - opevnění návodní strany hráze

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 3205
Systémové číslo: P15V00001373
Počátek běhu lhůt: 01.09.2015
Nabídku podat do: 10.09.2015 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Oprava havarijního stavu hráze rybníka Mlýnský - opevnění návodní strany hráze
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Stručný popis
Opevnění návodní strany hráze rybníka Mlýnský v NPR Lednické rybníky dle projektové dokumentace Aqua Centrum břeclav s.r.o. červen 2015.
Jedná se o odstranění havarijního stavu (poškozené opevnění, kaverny v tělese hráze) na stávající stavbě – části hráze rybníka. Opravou se nebudou měnit technické parametry stávající hráze.


Podrobný popis
Jedná se o odstranění havarijního stavu (poškozené opevnění, kaverny v tělese hráze) na stávající stavbě – části hráze rybníka. Jedná se úsek hráze od bezpečnostního přelivu směrem ke vjezdu do autokempu. Poškozený úsek je v souběhu se silnicí Břeclav – Lednice, která je vedena v ose hráze. Celková délka poškozeného úseku je 101,9m (měřeno od osy bezpečnostního přelivu Mlýnského rybníka po konec poškozeného úseku.
Na tomto úseku je poškozeno opevnění návodního svahu hráze (betonová dlažba do pískového lože). Poškození je způsobeno erozním působením vody, podloží dlažby bylo odplaveno, dlažba se následně propadá a vznikají kaverny v tělese hráze. Pomístně tyto kaverny zasahují až k tělesu vozovky a dochází k prosedání a trhání podkladů a krytu vozovky. Současně je poškozeno i zábradlí zřízené na vnějším okraji krajnice vozovky.

Oprava spočívá v odstranění poškozeného opevnění, výkopu lože pro zřízení opevnění nového a zásyp kaveren v tělese hráze. Celková délka opravovaného úseku je 101,90m, opevnění je navrženo záhozem z lomového kamene s proštěrkováním (opevnění zřízené pod úrovní hladiny) a rovnaninou z lomového kamene (opevnění zřízené nad úrovní hladiny). Sklon líce opevnění bude 1:1,5. Vytěžená zemina bude sloužit k zásypům kaveren, nevhodná zemina bude vyvezena na skládku k tomuto účelu zřízenou. Likvidace bude probíhat v souladu se zákonem o odpadech. Jedná se o jednoduchou stavbu, stavba není členěna na stavební objekty.

Vítěz je povinen předložit k uzavření smlouvy originál výpisu z obchodního rejstříku, je-li v něm zapsán, originál výpisu ze živnostenského rejstříku nebo ověřené fotokopie jako přílohu smlouvy č. 1.

Investor upozorňuje, že součástí stavby je práce z veřejné komunikace s částečným omezením provozu.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: zadáváno v e-tržišti
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 922 959 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Česká republika - Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky
  • IČO: 62933591
  • Poštovní adresa:
    Kaplanova 1931/1
    148 00 Praha 11
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 490882

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Zadávání veřejné zakázky realizováno v jiném systému.

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky