Veřejná zakázka: Systém pro správu, aktualizaci a vizualizaci dat RÚIAN

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 2766
Systémové číslo: P15V00000936
Počátek běhu lhůt: 01.07.2015
Nabídku podat do: 17.07.2015 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Systém pro správu, aktualizaci a vizualizaci dat RÚIAN
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Účelem veřejné zakázky je vytvoření lokální databáze RÚIAN (registru územní identifikace, adres a nemovitostí) za území celé ČR a systému na zajištění její správy a aktualizace v HW a SW prostředí objednatele. Požadavkem je zajištění nezbytné denní automatizované aktualizace dat RÚIAN, automatizované aktualizace dlaždicové mapové služby nad těmito daty a zprovoznění lokalizačních služeb a reverzního geokódingu. Výsledný systém je nutné implementovat do stávajícího technického řešení IS provozovaného Agenturou ochrany přírody a krajiny ČR a dodat tak komplexní systém obsahující aktuální a správné referenční údaje ze základního registru RÚIAN.

Výsledný systém bude referenční prostorově lokalizovanou databází pro agendové systémy v rámci provozovaného Informačního systému ochrany přírody, který pro základní správu a publikování geodat využívá ESRI platformu. Cílem je zvýšení efektivity v oblastech: rozhodování státní správy, navrhování, správa a evidence ZCHÚ, v oblasti správy majetku a v oblasti plánování managementových opatření.

Povinné požadavky implementace v rámci dodávky:
• Založení lokální databáze RÚIAN (zakládací skripty)
• Prvotní naplnění databáze
• Nasazení SW nástroje pro automatickou aktualizaci RÚIAN
• Vyladění databáze pro práci v GIS desktop zařízení objednatele a webových aplikacích
• Napojení desktopového GIS na databázi s uživatelsky příjemnou možností lokalizace a vyhledávání
• Vytvoření a zprovoznění databázově indexovaných geokódovacích služeb. Služby musí umožňovat lokalizace adresních míst a dalších územních celků RÚIAN ve webových a mobilních aplikacích pomocí tzv.
o Prostorové lokalizace na základě zapsaného řetězce (geosearch)
o Vyhledání nejbližší adresy po kliknutí do mapy (reverzní geokódování) do 100 m s možností definice souřadného systému výstupu
• Vytvoření mapových služeb nad daty RUIAN prostřednictvím objednatelem využívaného ArcGIS for Server včetně automatické selektivní aktualizace změněných dlaždic (cache)
• Zaškolení administračních pracovníků objednatele do správy implementovaného řešení a dodávka dokumentace popisující dokumentovanou funkcionalitu implementovaného řešení
• V souvislosti s vývojem DM RÚIAN musí nabízené řešení obsahovat i smluvně navrženou minimálně 3letou technickou podporu včetně návrhu roční maintenance (na dobu 3 let) pro implementované řešení zajišťující jeho plnohodnotnou funkčnost ve výše uvedeném rozsahu. Maintenance musí zahrnovat včasnou dodávku aktualizovaných verzí SW nástroje s ohledem na vývoj použitých technologií a na případné změny standardu RÚIAN. Služby technické podpory představují telefonické, nebo písemní poradenství dodavatele na žádosti objednatele v obvyklé pracovní době (8:00 – 16:00 hod). Požadovaná reakční doba odpovědi na žádost objednatele činní maximálně 2 pracovní dny od zaznamenání požadavku. V případě technické podpory je požadováno plnohodnotné obnovení funkcionality SW pro automatickou aktualizaci dat a mapových dlaždic do 30 dnů od oznámení výpadku těchto služeb nezpůsobeného HW, nebo SW zásahem objednatele. V případě neplnění závazků maintenance a nebo technické podpory si vyhrazuje objednatel právo účtovat úrok z prodlení 0,05% z celkové vysoutěžené ceny implementace SW řešení za každý den prodlení a nárok na odstoupení od smlouvy na smluvní podporu SW řešení.

Součástí nabídky bude vyplněná a podepsaná cenová nabídka (viz příloha) a podepsaný návrh smlouvy, který musí obsahovat všechny uvedené povinné požadavky v rámci implementace. Součástí smlouvy bude rovněž návrh maintenance po dobu tří let od finální implementace.

Výsledná nabídková cena zahrnuje kompletní a nepřekročitelné náklady za dobu 3 let a sestává ze samotné implementace systému + 3x roční maintenance. Cena za roční maintenance nesmí přesáhnout 10% z nabídkové ceny implementace. Celková nabídková cena nesmí přesáhnout částku 260.000,- Kč vč. DPH (podrobně viz také příloha-cenová nabídka).

Požadovaný termín realizace: 2 měsíce od nabytí účinnosti uzavřené smlouvy

Charakteristika prostředí objednatele HW / SW:
APL server - ESXi 5.5.0 , 2x Xeon E5-2650 8 jader, 128 GB RAM, diskový prostor 14TB
WINDOWS64bit - ArcGIS for Server 10.3 Enterprise Advanced/Standard/Basic Up to Four Cores Lic.
DB server - Oracle Enterprise Linux 5, 4x Xeon E5405 2 jádra, 16 GB RAM
RDBMS Oracle Standard Edition 11.2g 64bit

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: zadáváno v e-tržišti
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 214 876 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Česká republika - Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky
  • IČO: 62933591
  • Poštovní adresa:
    Kaplanova 1931/1
    148 00 Praha 11
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 490882

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Zadávání veřejné zakázky realizováno v jiném systému.

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky