Veřejná zakázka: Zateplení budovy včetně střechy krajského střediska Pardubice

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 2570
Systémové číslo: P15V00000740
Počátek běhu lhůt: 26.05.2015
Nabídku podat do: 08.06.2015 11:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Zateplení budovy včetně střechy krajského střediska Pardubice
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Zateplení budovy včetně střechy krajského střediska Pardubice.
Realizace bude zabezpečena v rozsahu podle projektové dokumentace včetně položkového výkazu výměr s názvem (dle projektanta) „Zateplení budovy včetně střechy krajského střediska Pardubice“. Dokumentaci vypracovala firma CETTUS a.s., Jiráskova 2839, 530 02 Pardubice, v roce 2014 a aktualizaci dokumentace v březnu 2015.


Popis prací:
Jedná se o změnu dokončené stavby.
Na objektu budou provedeny bourací práce spojené s přesunutím stávajících svodů dešťového potrubí do nové polohy vzhledem k zateplení obálky objektu. Dále dojde k demontáži prvků slaboproudých a silnoproudých elektroinstalací provedených na fasádě, stejně jako k demontáži hromosvodu. Na terase ve 3. n. p. dojde k demontáži stávajících panelů kingspan, jejich rozměrové úpravě a otočení panelů, tak aby jejich profilování bylo otočeno směrem dolů. Budou demontovány též klempířské prvky na fasádě objektu jako je oplechování střešního pláště, oplechování atik terasy a balkónu a lemování nopové fólie v úrovni terénu. U výplní otvorů budou osekána ostění a nadpraží o 30 mm, bez zásahu do nosných prvků.
Pro střešní plášť v úrovni terasy na 3 n. p. je uvažováno s demontáží panelů, úpravou jejich rozměrů a s opětovným navrácením do skladby.
Nové izolace budou prováděny na většině obálky objektu. V soklové části objektu a z části pod terén bude provedena tepelná izolace z extrudovaného polystyrenu v tl. 100 mm, stejně jako na terase objektu (stěny atiky) a spodní části konzoly střechy nad 3 n. p. Zbývající fasády objektu budou zatepleny tepelnou izolací z minerálních vláken v tl. 140 mm.
Stávající klempířské konstrukce jsou z mědi. Nové konstrukce jako jsou parapety oken, parapety atik, závětrné lišty střechy, okapnice, podokapní žlaby a svody budou provedeny z TiZn. tl. 0,7 mm.
Budou osazeny bezpečnostní mříže na okna a dveře v suterénu objektu. Mříže budou z žárově zinkované oceli, typově co nejblíže podobné oplocení pozemku. Mříže budou ukotveny na stávající zdivo pod zateplení ETICS.
V objektu bude instalováno slaboproudé zařízení Uzavřeného kamerového systému (CCTV). Pro monitorování vnějších prostor jsou navrženy stacionární megapixelové IP kamery. Kamery budou v provedení DEN/NOC s IR přísvitem a IR cut filtrem, aby byl zajištěn optimální provoz i při stížených světelných podmínkách.

Přístup:
Jedná se o budovu č. p. 1665 na st. 2574 k. ú. Pardubice v Pardubickém kraji. Objekt je napojen na stávající komunikaci, která vede podél parcely. Objekt se nachází v uzavřeném areálu s existujícími zpevněnými plochami.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: zadáváno v e-tržišti
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 1 543 435 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Česká republika - Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky
  • IČO: 62933591
  • Poštovní adresa:
    Kaplanova 1931/1
    148 00 Praha 11
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 490882

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Zadávání veřejné zakázky realizováno v jiném systému.

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky