Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Dům přírody Žďárských vrchů - EXPOZICE
Odesílatel Kamila Koucká
Organizace odesílatele Česká republika - Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky [IČO: 62933591]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 23.04.2018 18:20:34
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Dotaz:
Chtěli bychom vas požadat o detailní popis k položkám:
-50 SUB VI-05 AV program k Divočině (plazma) - 3 minuty - kompozice ozvučení pocitová "Volání divočiny"
-51 SUB VI-06 AV program k "Zápasu" - pozvánka do Krajiny ŽV na dotykové plazmě, koncipovaná jako PC hra =-Putování po krajině (zvuk - jingly, titulky)
-52 SUB VI-07 AV program k 3DM krajiny (SW krajina ŽV + databáze)
-1520 B VI-10 Animace 2D, 3D geologických fenoménů (NÁROČNÉ!!)

Dále prosíme o seznam/dokument s bližším popisem grafických návrhů které máme zpracovat. Okteré se jedná přesně položky.

Děkujeme.

Odpověď zadavatele:
Dobrý den,
na základě Vašeho dotazu Vám odpovídáme následovně:
50 SUB VI-05 AV program k Divočině (plazma) - 3 minuty - kompozice ozvučení pocitová "Volání divočiny"
AV program doplňuje část expozice v místnosti č.107 „Divočina“. Popis je uveden v Příloze č.3a DPŽV_DPP _EXPOZICE PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE – název souboru je DVD Kratka2_expozice_pruv-zprava- AV program jen doplňuje expozici o obraz a vhodný zvuk. Konkrétní náplň a tvorba je předmětem realizační fáze expozice.

-51 SUB VI-06 AV program k "Zápasu" - pozvánka do Krajiny ŽV na dotykové plazmě, koncipovaná jako PC hra =-Putování po krajině (zvuk - jingly, titulky)
AV program doplňuje část expozice v místnosti č.108 „Zápas“. Popis je uveden v Příloze č.3a DPŽV_DPP _EXPOZICE PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE – název souboru je DVD Kratka2_expozice_pruv-zprava- AV program jen doplňuje expozici o jednoduchou počítačovou hru na dané téma a jednoduše doplňující kompozici celé expozice. Konkrétní náplň a tvorba je předmětem realizační fáze expozice.

-52 SUB VI-07 AV program k 3DM krajiny (SW krajina ŽV + databáze)
Velmi podrobný popis této položky je uveden v Příloze č.3c DPŽV_DPP _EXPOZICE PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE – Žďárské vrchy z nadhledu

-1520 B VI-10 Animace 2D, 3D geologických fenoménů (NÁROČNÉ!!)
Velmi podrobný popis této položky je uveden v Příloze č.3c DPŽV_DPP _EXPOZICE PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE – Žďárské vrchy z nadhledu na str. 5-6 v kap. 4.2.2., písm.c)

Grafické práce jsou předmětem vlastní realizace a pro jejich nacenění slouží samostatná položka 54 SUB Vi-09 Grafické zpracování celé expozice kpl. Pro nacenění této položky musí uchazeč přihlédnout k celé projektové dokumentaci. Zadavatel je na základě dosavadních zkušeností přesvědčen, že poskytnutá dokumentace a výkaz výměr umožňuje dostatečně přesné a odpovědné stanovení nabídkové ceny. Grafické detaily, které nejsou specifikovány, jsou předmětem při zpracování dílenské (výrobní) dokumentace a řešení, které budou v průběhu realizace odsouhlaseny investorem a autorským dozorem.

S pozdravem

Kamila Koucká