Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Osobní ochranné pracovní pomůcky
Odesílatel Magdalena Navrátilová
Organizace odesílatele Státní fond životního prostředí České republiky [IČO: 00020729]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 24.09.2015 15:14:04
Předmět Dodatečné informace č. 1

Zadavatel veřejné zakázky „Osobní ochranné pracovní pomůcky“ poskytuje na základě dotazu dodavatele tyto dodatečné informace:

Dotaz č. 1:
Pracovní rukavice - kožené nebo kombinované, píšete zateplené, myslíte zimní provedení?

Odpověď č. 1:
Pracovní rukavice musí splňovat požadavky uvedené v zadávací dokumentaci čl. 1.1.3 tj. musí být pětiprsté, zateplené, s pružnou manžetou se suchým zipem. Volba materiálu je na dodavateli, přičemž musí být splněna podmínka, že rukavice musí být zateplené tak, aby bylo možno je používat celoročně tedy i v zimních měsících, nemusí být vysloveně v zimním provedení. Primárně budou rukavice sloužit k ochraně před chladem, nikoliv k manuální činnosti.

Dotaz č. 2:
Bundy a mikiny kalkulovat s logem? Logo bude na oděvu jedno? Velikost loga bude malé vpředu nebo velké na záda?

Odpověď č. 2:
Pracovní bundu a fleecovou mikinu je v souladu s čl. 5.2 zadávací dokumentace nutno do nabídkové ceny zakalkulovat s logem. Logo bude na oděvu jedno. Volba, zda bude malé vepředu na hrudi či větší na zádech je na uvážení dodavatele, je však nutno, aby dané logo bylo viditelné, čitelné a splňovalo parametry uvedené v příloze č. 5 a 6 zadávací dokumentace.

Dotaz č. 3:
Holinky - píšete gumové a potom v textu máte pvc/nitril. Chcete gumové nebo plastové? Chcete holinky s ocelovou špicí a planžetou?

Odpověď č. 3:
Holínky musí splňovat požadavky uvedené v zadávací dokumentaci čl. 1.1.10 tj. musí být vysoké, s vyšší odolností proti oděru, propíchnutí a proříznutí, protiskluzová podešev, materiál: PVC/nitril. Zda budou holínky z PVC či nitrilu je na uvážení dodavatele. Ocelovou špici a planžetu zadavatel vysloveně nevyžaduje, nejsou tedy podmínkou. Holinky budou používány v terénu, někdy i k dlouhým pochůzkám.


Přílohy
- 43-2015_DI1.pdf (256.68 KB)