| 
            
              ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY PRO ÚČELY PŘEDBĚŽNÉHO OZNÁMENÍ DLE § 86 ODST. 2 ZVZ
 a) Popis potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny:
 Cílem veřejné zakázky je racionalizace nabídky závodního stravování, bufetu a cateringu v souladu s moderní gastronomií.
 
 b) Popis předmětu veřejné zakázky:
 Předmětem veřejné zakázky je zajištění:
 · stravování zaměstnanců Ministerstva životního prostředí formou dodávky hotových jídel, vč. zajištění jejich dopravy a výdeje v místě sídla zadavatele;
 · provozu bufetu;
 · cateringu.
 
 c) Popis vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele:
 Realizací veřejné zakázky budou naplněny potřeby zadavatele popsané výše.
 
 d) Předpokládaný termín splnění:
 Od podpisu smlouvy s vybraným dodavatelem na dobu neurčitou.
 |