Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Rámcová dohoda na zajištění přepravy vybraných sortimentů na období roku 2018 na území NP Šumava
Druh veřejné zakázky: Služby
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je uzavření písemné rámcové dohody dle § 131 a násl. ZZVZ mezi zadavatelem a více účastníky pro následnou přepravu dříví na území NP Šumava.
Bližší informace k předmětu plnění jsou uvedeny v příloze č. 2 Technologický list a v příloze č. 1 Položkový rozpočet této zadávací dokumentace.
Veřejná zakázka není členěna na části.
Rámcová dohoda bude uzavřena s účastníky, kteří se dle hodnotící tabulky, dle hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny bez DPH, umístili na prvním až 15 místě včetně. V případě, že zadavatel obdrží pouze 1 nabídku, uvádí, že rámcovou dohodu uzavře s jedním účastníkem.
Jednotlivé zakázky na základě uzavřené rámcové dohody budou zadávány na základě výzev dle § 132 odst. 3 písm. a) ZZVZ k podání nabídek, ve kterých bude s ohledem na konkrétní podmínky přesně vymezen předmět plnění konkrétní zakázky a ve které budou upřesněny podmínky plnění, zejména předmět realizační smlouvy( jejíž vzor je přílohou č. 6 této zadávací dokumentace), místo plnění, doba plnění, předpokládaná hodnota plnění, maximální akceptovatelná cena a případně další speciální podmínky plnění. Tento proces je pracovně označen jako minitendr a bude administrován na profilu zadavatele EZAK.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: Nabídky je možné podávat osobně v pracovních dnech od pondělí do pátku v době od 06:30 do 17:30 hod. nebo prostřednictvím pošty, kurýra či jiného přepravce na níže uvedenou adresu:
Správa Národního parku Šumava
1. máje 260
385 01 Vimperk
Kontakt: Ing. Emilie Cvrčková
email: emilie.cvrckova@npsumava.cz
tel: 388 450 286
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 18.12.2017 10:00
Datum zahájení: 08.11.2017 07:44
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: